Partner worden van Ziekenhuisplanner.nl?

Wij zijn op zoek naar partners zoals ziekenhuizen, verpleegtehuizen en andere zorginstellingen. Hierbij gaat het om een win-win situatie voor beide partijen.

Wat houdt partner worden met Ziekenhuisplanner.nl in?
Partner worden is kosteloos. Het kost alleen wat tijd.

Ziekenhuisplanner levert posters, flyers, een online banner, en een pers/nieuwsbericht. Daarnaast wordt het logo van de partner op de homepage van Ziekenhuisplanner.nl gebruikt en zullen we communiceren via Social Media. Van onze partner vragen wij promotie van onze website via landelijke/regionale kanalen.

Onze partner mag gebruik maken van Ziekenhuisplanner.nl, het als een officiƫle extra service naar haar bezoekers en patiƫnten aanbieden via alle communicatiemiddelen.

Voordelen van het gebruik van Ziekenhuisplanner.nl op een rijtje:
- Ziekenhuisplanner.nl voorkomt overvolle bezoekuren en laat iedereen elkaar op de hoogte houden
- Ziekenhuisplanner.nl is laagdrempelig en zeer gebruiksvriendelijk
- Ziekenhuisplanner.nl is gratis, en blijft dat ook
- Ziekenhuisplanner.nl is goed beveiligd en streeft strikte privacy wetgeving na
- Ziekenhuisplanner.nl heeft een dagboekfunctie, om zo iedereen, waar dan ook op de hoogte te houden
- Ziekenhuisplanner.nl staat altijd open voor feedback en werkt continu aan de verbetering van de service en de website
- Ziekenhuisplanner.nl wil geen reclamezuil worden. Uitsluitend bij de agenda zullen op subtiele wijze maximaal drie online banners worden getoond voor bijvoorbeeld het bestellen van bloemen, chocolaatjes, een presentje of een taxi (alleen gerelateerd aan de zorg en ontzorgen van de bezoekers van de website, dit kan gezien worden als extra service)

Het partnership wordt vastgelegd met een korte samenwerkingsovereenkomst waarin o.a. hoe het gebruik van logo's, de terbeschikkingstelling van drukwerk en advertenties en dergelijke is geregeld.

Heeft u interesse om partner te worden van Ziekenhuisplanner.nl? Neem dan nu contact met ons op!