Hoe werkt het?

Ziekenhuisplanner.nl gaat uit van een initiatiefnemer. Deze voert de naam van de patiënt, kamernummer en bezoektijden in. De initiatiefnemer betrekt familie, vrienden en kennissen bij de patiënt die op hun beurt ook weer mensen kunnen uitnodigen.

Op de kalender kan iedereen zien wie op welk tijdstip op bezoek gaat, zodat nooit teveel mensen aanwezig zijn en het bezoek voor de patiënt optimaal wordt gespreid. RegistrerenPlan je bezoekRelaties uitnodigenBezoekenDoor het schrijven van dagboekberichten kunnen familie, vrienden en kennissen optimaal op de hoogte blijven. Om privacyredenen kan iedereen altijd zijn eigen gegevens en berichten verwijderen.

Het is zelfs mogelijk meer patiënten te volgen. Kies zelf een kleur uit de lijst om onderscheid aan te geven en verwarring te voorkomen.

Tip: als u uw e-mail adres wilt wijzigen gebruik dan de knop "mijn profiel" helemaal rechts bovenin.

In onze database staan alle Nederlandse ziekenhuizen en heel veel verzorgingshuizen en verpleeghuizen. Voor vragen, aanvullingen en/of opmerkingen kunt u ons mailen op: info@ziekenhuisplanner.nl of het contactformulier gebruiken.